Behandlinger

Massasje

Rolig, omsorgsfull massasje av bindevev og muskler som reduserer stress og gir avspenning. Avsluttes med healing som gir større dybde i massasjen , løser opp spenninger og gjenoppretter balanse i kroppens energiflyt. 

Soneterapi 

Veldig behagelig og varsomt behandling av punkter og soner i ansiktet frigjør spenninger, forbedrer sirkulasjon, gir friskere utseende. Påvirker funksjon av organer, nerve- og hormonsystemet, bidrar til å gjenopprette balanse. 

Healing

Healing er å vende tilbake til opplevelsen av optimal balanse, harmoni og velvære. Når vi er i balanse, åpner vi oss til en ny bevissthet. I healing samhandler vi med healing frekvenser. Det å være i frekvenser av healing løfter vår vibrasjon til ett høyere nivå av indre fred, kjærlighet og glede. Healing fører oss til energetisk balanse, slik at kroppens egne evner til å helbrede seg selv blir aktivert.  

the Reconnection 

Under the Reconnection aktiveres og settes i forbindelse med kloden og Universet, punkter og energilinjer (Axiatonale linjer) tilvarende akupunkturlinjer eller meridianer, som går gjennom kroppen.

Denne prosessen akselerer vår utvikling, vekker skjult potensial, åpner for nye muligheter og samtidig bærer i seg healing.

Mandala

Mandala representerer "sirkel" "krets" i sanskrit og kan brukes som hjelpemiddel i utvikling av egen spirituell praksis, for å skape indre sanktuarium for meditasjon og egen transformasjon. Jeg lager din egen personlig Mandala eller veileder deg mens du lager den selv. 

Ring for å bestille time 400 97 214