Løft din vibrasjon, gjenopprett forbindelse med ditt indre kraft. 

Reconnective healing

Ønsker du kontakt med helbredende frekvenser som omfavner hele deg? Har du en indre stemme, at livet har mer å by på? Ønsker du en endring, å fylle dagene med entusiasme, nysgjerrighet og en følelse av mening?

"Healing is giving peace in the hearts, harmony of the body and the spirit. It is giving love because it is the most powerful vibration and energy in the Universe."
Eric Pearl

Healing kan hjelpe med:

  • Energinivå i kroppen øker - mer vitalitet.
  • Immunsystem styrkes.
  • Roligere nervesystem, mer av indre ro.
  • Mindre stress.
  • Mindre depresjon, nedstemthet.
  • Ny bevissthet - følelse av å være fornøyd med livet slik det er her og nå.
  • Kroppens regenerasjonsevne øker.
  • Forbedrer relasjoner, mer omsorg, medfølelse.

Mer finner du - https://www.lubish.com/support-files/science.pdf

"Vekk din unike potensiale, opplev livet sterkere, klarere, og at de rette mulighetene for at du skal oppfylle din livsoppgavet dukker opp på et perfekt tidspunkt". 

The RECONNECTION - (Axiotonal alignment)
Våre kropper har sett med energilinjer og punkter (axiatonale linjer), som ofte kalles akupunkturlinjer eller meridianer.
På et tidspunkt i menneskeheten ble vi koblet fra dette linjenettet. Dermed mistet vi vår tilknytning til Universet, og også evne til å heale, regenerere og samtidig kontakt med vår inntil da raske evolusjonære utvikling. Under the Reconnection disse linjene og punktene aktiveres og settes i forbindelse med energinett lengre ut i universet.
Denne prosessen akselerer vår utvikling, vekker skjult potensial, åpner for nye muligheter og samtidig bærer i seg healing. Etter the Reconnection mange opplever live sterkere, klarere og ser de rette mulighetene for å oppfylle deres livsoppgavet, dukker opp på ett perfekt tidspunkt.
Utvikling av bevissthet skjer raskere, som er forårsaket av energiflyt. Når du mottar personlig Reconnection, vibrasjon blir høyere og hele systemet åpner seg for flyt av energi, lys og informasjon. 

Reconnection utføres utføres over to dager, 60 minutter hver gang. The Reconnection utføres en gang i livet. 

Hva er healing?
Healing betyr å gjennopprette optimal balanse. Når vi er i balanse, åpner vi oss til en ny bevissthet. Healing slik jeg forstår det er ikke en terapi, fixing eller å kurerer noe. Det jeg mener med healing er evolusjon av våre liv og vår progress/fremgang. Det er å være hele tiden i forbindelse med vårt indre kraft og visdom.  

Det er flere former for healing. For meg valget falt på Reconnective healing, som er en ny nivå av healing, tilgjengelig til oss på nåværende stadium i vår utvikling. 
Den ligger mest nær Åndelig/Holistisk healing.

Hva er Reconnective healing?
Reconnective healing går utover "tekniker" av tradisjonell energihealing, fordi disse har tilgang til begrenset spektrum av energi. Reconnective healing tar oss forbi tekniker til full spektrum av energi, lys og informasjon. Vi ser ikke etter problemer som vi skal fixse.
Når vi tillater oss erfare healing, er det samtidig ingen garanti for hvor healing viser seg. Healing kan vise seg som fysisk, mental, emosjonell og spirituell. Og dette er det vakreste med healing - det skjer der hvor det trengs mest, i doser det er nødvendig og når det er nødvendig. Og ikke alltid slik vi ønsker det til å skje. Dette fordi healing på det mest kraftfulle og det reneste, er utenfor vår kontroll.
I Reconnective healing samhandler vi med healing frekvenser. Det å være i frekvenser av Reconnective healing løfter vår vibrasjon til ett høyere nivå av indre fred, kjærlighet og glede. Healing fører oss til optimal energetisk balanse, slik at kroppens egne evner til å helbrede seg selv blir aktivert. 

Når disse frekvensene starter å jobbe med vår energetisk kropp, starter den å vibrere på et høyere nivå av lys (biofotoner). Blokkeringer som ligger i vår energetisk felt  starter å smelte bort. Alle emosjonelle belastninger, traumer, tunge opplevelser er lav vibrasjons energi. Disse tunge energier er ofte årsaken til ubalanse, mangel på glede og utvikling av negative tilstander. Våre kropper består av energi og flyten av denne energien i kroppen som avgjør hvor frisk vi er. 

Det er ikke healer som helbreder. Healer er kun kanal for helbredende energier, men healer tuner inn til disse frekvensene og til klienten. Det skjer endringer hos begge. Begge går i tilstand av "quiescence", dvs. ekstremt årvåkenhet, tilstedsvarelse, følelse av indre fred, dypere forbindelse med biofelt og forståelse på dypere plan. Person omringet med frekvenser av Reconnective healing erfarer mer enn å bli fixset. De er fylt med lys, utveksler informasjon på høyere nivå med universet. Denne healingsenergien har sin egen intelligens og går alltid der hvor det er størst problem. 

Historikk
Reconnective healing ble oppdaget og spredt rundt i hele verden av dr. Eric Pearl. Han beskriver oppdagelse av disse frekvensene i sin bok - "The Reconnection - heal others, heal yourself". Han har undervist tusenvis av mennesker i metoden. Det å være i frekvenser av Reconnective healing er ofte nok for å aktivere egne healingsevner. Mer på siden - www.thereconnection.com

Hvordan foregår healing?
Healing foregår på en behandlingsbenk. Du ligger påklegg og healer jobber med det energetiske feltet rundt kroppen. Behandling varer en time, sammen med en kort samtale før og etter behandlingen. Behandling foregår uten musikk, da det er lettere å føle med og observere hvordan healingfrekvenser jobber med kroppen. Ingen lukt er anbefalt, ellers er det fint å være åpen på det som komme og akseptere det som kommer uten forventninger. 

Selv om healing ikke endrer med en gang sykdomsbildet, vil det på lengre sikt forbedre klientens livskvalitet. 

Fjernhealing

Healing kan også utføres på avstand som fjern eller distanshealing. 
Ved fjernhealing avtales tidspunkt på forhånd. Reconnective healing frekvenser er sterkere med avstand, slik at frekvensene er ofte lettere til å kjenne.