Løft din vibrasjon, gjenopprett forbindelse med ditt indre kraft.

Reconnective healing

Ønsker du å gjenopprette optimal energetisk balanse? Har du en indre stemme, at livet har mer å by på? Ønsker du en endring, å fylle dagene med entusiasme, nysgjerrighet og en følelse av mening?

"Healing is giving peace in the hearts, harmony of the body and the spirit. It is giving love because it is the most powerful vibration and energy in the Universe."
Eric Pearl

Erfaringer med healing viser at:

  • Energinivå i kroppen øker - mer vitalitet.
  • Immunsystem styrkes.
  • Roligere nervesystem, mer av indre ro.
  • Mindre stress.
  • Mindre depresjon, nedstemthet.
  • Ny bevissthet - følelse av å være fornøyd med livet slik det er her og nå.
  • Kroppens regenerasjonsevne øker.
  • Forbedrer relasjoner, mer omsorg, medfølelse.

"Vekk din unike potensiale, opplev livet sterkere, klarere, og at de rette mulighetene for at du skal oppfylle din livsoppgavet dukker opp på et perfekt tidspunkt". 

Før healing og etter.

Hva er healing?
Healing betyr å vende tilbake til opplevelsen av optimal balanse, harmoni og velvære. Når vi er i balanse, åpner vi oss til en ny bevissthet. Healing, slik jeg forstår det, er ikke en terapi eller å kurerer noe. Healing er evolusjon av våre liv og vår utvikling. Det er å være hele tiden i forbindelse med vårt indre kraft og visdom.

Det er flere former for healing. Jeg bruker Reconnective healing og Holistisk healing, men også andre former for healing og chakrabalansering.

Hvorfor Reconnective healing?
Reconnective healing er healing med frekvenser av energi, lys og informasjon. I Reconnective healing ser vi ikke etter problemer som vi skal fikse, vi fokuserer ikke på sykdom, men på balanse. Healer har intensjon om å hjelpe tilbake til balanse, velvære og helse.

Vi tillater oss erfare healing, være i frekvenser, og vi har  ingen garanti for hvordan healing kommer til å viser seg. Healing kan vise seg som fysisk, mental, emosjonell eller spirituelt. Healing skjer der hvor den trengs mest, i doser det er nødvendig og når det er nødvendig. Og ikke alltid slik vi ønsker at det skal skje. Dette fordi healing på det mest kraftfulle, og det reneste er utenfor vår kontroll.

I Reconnective healing samhandler vi med healing frekvenser. Det å være i frekvenser av Reconnective healing løfter vår vibrasjon til ett høyere nivå av indre fred, kjærlighet og glede. Healing fører oss til optimal energetisk balanse, slik at kroppens egne evner til å helbrede seg selv blir aktivert. 

Når disse frekvensene starter å jobbe med din energetisk kropp, starter den å vibrere på et høyere nivå. Blokkeringer som ligger i energetisk felt starter å løses opp og flyt av energi blir gjenopprettet. Våre kropper består av energi og flyten av denne avgjør hvor friske vi er. Denne healingsenergien har sin egen intelligens og går alltid der hvor det er størst problem. 

Det er ikke healer som helbreder. Healer er kun kanal, men healer tuner inn til disse frekvensene og til klienten. Det skjer endringer hos begge. Begge går i tilstand av ekstremt årvåkenhet, tilstedeværelse, følelse av indre fred, dypere forbindelse med høyre selv og forståelse på dypere plan. Person omringet med frekvenser av Reconnective healing erfarer mer enn å bli fikset. De er fylt med lys, utveksler informasjon på høyere nivå med universet. 

Hvor kommer metoden fra?
Reconnective healing ble oppdaget, og spredt rundt i hele verden av dr. Eric Pearl. Han beskriver oppdagelse av disse frekvensene i sin bok - "The Reconnection - heal others, heal yourself". Mer kan du lese på siden - www.thereconnection.com

Hvordan foregår healing?
Healing foregår på en behandlingsbenk. Du ligger påkledd og jeg jobber med det energetiske feltet rundt kroppen din. Behandling varer en time, sammen med en kort samtale før og etter behandlingen. Behandling foregår uten musikk, da det er lettere å føle med og observere hvordan healingsfrekvenser jobber med kroppen. Ingen parfymer er anbefalt, ellers er det fint å være åpen på det som komme og akseptere det som kommer uten forventninger. 

Fjernhealing er like effektiv!
Healing kan også utføres på avstand som fjern- eller distanshealing. 
Ved fjernhealing avtales tidspunkt på forhånd. Reconnective healing frekvenser er sterkere med avstand, slik at frekvensene er ofte lettere til å kjenne. 


The RECONNECTION - (Axiotonal alignment)
The Reconnection er en engangsbehandling som utføres kun en gang i livet. Den utføres over to dager, 60 minutter hver gang. 
Under the Reconnection aktiveres og settes i forbindelse punkter og energilinjer (axiatonale linjer), tilvarende akupunkturlinjer eller meridianer, som går gjennom kroppen.

Denne prosessen akselerer vår utvikling, vekker skjult potensial, åpner for nye muligheter og samtidig bærer i seg healing.

Etter the Reconnection mange opplever live sterkere, klarere, og ser de rette mulighetene for å oppfylle deres livsoppgavet, dukker opp på ett perfekt tidspunkt. 

Utvikling av bevissthet skjer raskere, som er forårsaket av energiflyt. Etter the Reconnection vibrasjon blir høyere og hele systemet åpner seg for flyt av energi, lys og informasjon.

Behandling utføres kun etter spesiell bestilling.