Opplev å bli tatt vare på, nyt, og gi deg selv velvære.

Ansiktsmassasje

Foretrekker du det naturlige fremfor Botox eller kirurgisk inngrep? Ønsker du en friskere glød, farge og utstråling i ansiktet? Letter du etter en dyp avslapning, indre fred, mer balanse og å forbedred den generelle helsen?

Hva kan ansiktsmassasje hjelpe med:

• Øker blodsirkulasjon og oksygenopptaket som gir huden en sunnere glans.

• Styrker ansiktsmusklene og bidra til å forebygge/forbedre slapp hud og fine linjer.

• Reparere og balansere hudens tilstand, som forsinker aldringstegn.

• Løser opp muskelspenninger og gi dyp avslapning og indre fred, stimulere og balansere nervesystemet.

• Balanserer - "chi" - forbedrer generell helse og har en positiv innvirkning på utseendet.

• Forbedrer lymfatisk flyt og transportere bort giftstoffer fra huden.

• Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Ansiktsmassasje "Naturlig Facelift" med refleksologi er en varsom og behagelig massasje som løser opp spenninger og gir ansiktsmusklene et sikkelig løft. Ved berøring av punkter og soner på ansiktet stimulerer vi forskjellige organer. I tillegg gir massasjen en dyp avslapning, indre fred, skaper balanse i energisystemet, som bidrar til å forbedre den generelle helsen. Metoden brukes for å forebygge problemer før de oppstår, og forløse eksisterende spenninger før de setter seg fast i ansiktet og kroppen. 

Skjønnhet kommer innenfra og ansiktet er vårt speil som forteller hvordan kroppen har det. Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Stress og emosjonell belastning er synlig i ansiktet i form av spenninger i muskler og vev, forandringer i huden. Smerter, negative tanker og stress gjør at flyt av blodet, oksygen tilførsel og energi blir mindre. Det er nesten som energien fryser ned og stopper opp, man stagnerer i disse mønstrene. Negativiteten tar lett over. Derfor er det viktig å gjenopprette flyt. Varsom berøring frigjør spenninger, roer og gir følelse av velvære. Samtidig som ansiktmassasje er en fin måte å ta vare på seg selv og gi seg selv kjærlighet. 

Hva skjer under behandlinga:
Under behandlinga ligger du på en massasjebenk påklegg. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnene. Ansiktsmassasje inkluderer effleurage, friksjon og lette bindevevsgrep som øker blodstrømmen og den cellulære oksygentilførsel som gir huden et sunnere glans.

Historikk:
Metoden lærte jeg fra fra Lisa Tallroth på Axelson Body Work School i Oslo.

Metoden er en unik kombinasjon av velprøvde tradisjonelle japanske og indiske teknikker, akupressur og ansiktreflexologi, som er videreutviklet og tilpasset moderne vestlig tenkning. Facial Reflexology som brukes stammer fra Vietnamiesisk system of Facial Acupressure - Dien` Cham`. Metoden stimulerer flyt av energi gjennom kroppen gjennom å massere punkter og soner i ansiktet. Som i andre systemer for refleksiologi, man kan visualisere hele kroppen i ansiktet. Man kan stimulere en organ eller en del av kroppen ved å massere soner på ansiktet som er relatert til den bestemte organen i kroppen. 

Bivirkninger:
Regelmessig behandling øker fordelene. Behandling har ingen bivirkninger. 

Holistisk healingmassasje

Ønsker du å føle letthet? Vil du kjenne at spenninger i muskler og vev forsvinner?
Vil du gjenopprette balanse i kroppens energiflyt?

Hva kan healingmassasje hjelpe med:

• Gjenoppretter balansen i kroppens energiflyt.

• Kroppen frigjøres fra stress og får tilbake sin energi.

• Styrker og forbedrer immunforsvar og kroppens evne til selvleging.

• Gir en forløsende effekt emosjonelt. 

• Lindrer muskelspenninger og muskelsmerter, nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer.

Erfaringer med massasjebehandling:
* Tyve minuters ryggmassasje senker blodtrykket (Barr og Taslitz i 1967)
* Næringsopptaket i musklene øker ved massasje (Despard)
* Fred og ro hormonet Oxytocin øker sterk ved manuell berøring av kroppen. Hormonet Oxytocin motvirker stress, spenning og aressivitet. den senker blodtrykk og puls samt motvirker smerte. 
*Kroppsberøring reduserer smerte og påvirker kroppens emosjonelle tilstander på en positiv og varig måte. 
* Massasje forsterker immunforsvaret, øker opptaket av næring i tarmene, forbedrer søvn samtidig minsker angst og uro. 

Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter deg i å synke inn i en dyp, indre stillhet og hjelper til med å merke kropp og følelser mer intenst og levende. Massasjen bygger på sammenhengen mellom kropp og psyke. Healingmassasje er avslappende og avspennende, øker velvære og stimulerer, frigjør energi og forløser følelser.

Hvordan foregår massasjebehndling?
En healingmassasje starter med bindevevsgrep og muskelmassasje uten olje. Dette gir bedre grep og dypere massasje. Deretter smører man huden med litt olje og fortsetter med muskelmassasje. Bindevev og muskler er helt forskjellige vev og masseres på forskjellig måte. Musklene knas og eltes, mens bindevevet tøyes for å få løst det opp. Massasjedelen skal sette i gang blodsirkulasjon i pasientens kropp, og gi grunnlag for energibehandling. Når kroppen er godt avslappet, starter energiarbeid/healing som foregår fra 10 til 20 minutter på det aktuelle området. Massør trykker på de mest spente områdene og venter til spenningen skal bli mindre. Avslapping i musklene og pulsering er tegn på at energier fra behandler har fått fart på klientens egne energier. Healingprosessen har startet og fortsetter. Når musklene slipper sine spenninger blir pusten dypere og mer langsomt. 
Healingmassasje påvirker ikke bare kroppen lokalt, men også hele mennesket både fysisk og mentalt. Behandlingen balanserer kroppens energier og tar bort blokkeringer i pasientens energistrøm. Det stimulerer kroppens egne legende krefter. Når energiarbeid avsluttes går man over til en myk stryking med bruk av olje.

Hvor langt tid tar en behandling?
Massasjen kan deles i grupper avhengig hvor problem ligger:
Rygg + nakkebehandling (almenbehandling) - 1 time
Beinbehandling + nakkebehandling - 1 time
Hele kroppsmassasje + nakkebehandling - 2 timer

Kan alle motta massasje?
Det skal ikke behandles med massasje ved:
Diabetes
Smittsomme sykdommer
Barn under 8 år
Ondartede/maligne svulster/tumorer
Epilepsi
Gravide, som er syke
Ved tvil, avstår vi fra å massere.