Frigjør deg fra stress og emosjonell belastning.

Ansiktsrefleksologi med massasje
"Naturlig Facelift"


Ønsker du å gjenopprette balansen i kroppens organer og systemer? Løse opp spenninger og stress i ansiktsmuskulatur?

Hva er erfaringer med ansiktsmassasje med soneterapi:

  • Løser opp spenninger og stress.
  • Øker blodsirkulasjon og oksygenopptaket som gir huden en sunnere glans.
  • Styrker musklene i ansiktet og bidra til å forebygge/forbedre slapp hud og fine linjer.
  • Reparere og balansere hudens tilstand, som forsinker aldring.
  • Løser opp muskelspenninger og gi dyp avslapning og indre fred, stimulere og balansere nervesystemet.
  • Frigjør endorfiner (naturlig smertelindring)
  • Balanserer - "chi" - forbedrer generell helse og har en positiv innvirkning på utseendet.
  • Forbedrer lymfatisk flyt og transportere bort giftstoffer fra huden.
  • Styrker kontakten med kroppen og gir følelse av velvære.

Skjønnhet kommer innenfra og ansiktet er ditt speil utad, som forteller hvordan du har det. Det du tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Stress og emosjonell belastning er synlig i ansiktet i form av spenninger i muskler og vev, forandringer i hud.  

Hva er ansiktsmassasje med soneterapi?
Ansiktsmassasje Naturlig Facelift med ansiktsrefleksologi er en kombinasjon av massasje og soneterapi, eller stimulering av punkter og soner i ansiktet. Varsom berøring frigjør spenninger, forbedrer sirkulasjon i ansiktet, gir et friskere utseende, samtidig som reduserer rynker. Mens stimulering av soner og punkter i ansiktet, påvirker funksjoner av organer, nerve- og hormonsystemet, blod- og lymfesystemet, samtidig flere andre funksjoner av kroppen. Soneterapi i ansiktet bidrar til å gjenopprette balansen og styrker kroppens egne healingsprosesser.


Hva behandlingen går ut på?
Ansiktsmassasje Naturlig Facelift med soneterapi er en veldig behagelig og varsomt behandling, som hjelper med ubalanser i kroppen ved å stimulere kroppens egne healingprosesser.  Ved å behandle ansikt med massasje kan forbedres sirkulasjonen i ansiktet og tildels påvirkes organer og andre funksjoner i kroppen på en positiv måte. Det er fint å bruke behandlingen før helseproblemer dukker opp, lindre de som allerede eksisterer og forhindre at de blir kroniske. 

Refleksologi i ansiktet handler om å bearbeide årsaken til kroppens fysiske, kjemiske og psykiske ubalanser. 

Stimuleringen av soner og punkter i ansiktet har en positiv påvirkning på meridianer, det sentrale nervesystemet og kretsløpet til blod og lymfesystemet. Meridianene og deres forgreininger har forbindelse med kroppens vitale organer og det sentrale nervesystem. Dette er grunnleggende prinsipp i soneterapi. Behandlingen stimulerer sansenerver og funksjoner av hjernesentra som påvirker organer, hormonsystemet, samt flere andre funksjoner i kroppen. 

Hva skjer under behandlinga?
Under behandlinga ligger du på en massasjebenk påkledd, kun hals, nakken og skuldrene er tilgjengelige. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles hud, bindevev og muskler i ansiktet, hodebunn, nakke og skuldrene. Ansiktsmassasje inkluderer effleurage, friksjon og lette bindevevsgrep som øker blodstrømmen og oksygentilførsel som gir huden et sunnere glans. 

Hva er opprinnelse til behandlingsmetoden?
Metoden er en kombinasjon av tradisjonelle japanske og indiske teknikker, akupressur og ansiktreflexologi, som er videreutviklet og tilpasset moderne vestlig tenkning. Facial Reflexology stammer fra Vietnamiesisk system of Facial Acupressure - Dien` Cham`. I denne metoden stimulerer vi flyt av energi gjennom kroppen ved å massere punkter og soner i ansiktet. Som i andre systemer for refleksiologi, gjenspeiler ansiktet hele kroppen. Derfor ved å bare berøre ansikte berører vi hele kroppen.