Skap mer balanse

Ansiktsoneterapi med ansiktmassasje


Ønsker du en friskere glød, farge og utstråling i ansiktet? Letter du etter en dyp avslapning, indre fred og følelse av mer balanse og velvære?

Hva kan soneterapi med ansikmassasje hjelpe med:

  • Løser opp spenninger og stress.
  • Øker blodsirkulasjon og oksygenopptaket som gir huden en sunnere glans.
  • Styrker musklene i ansiktet og bidra til å forebygge/forbedre slapp hud og fine linjer.
  • Reparere og balansere hudens tilstand, som forsinker aldringstegn.
  • Løser opp muskelspenninger og gi dyp avslapning og indre fred, stimulere og balansere nervesystemet.
  • Frigjør endorfiner (naturlig smertelindring)
  • Balanserer - "chi" - forbedrer generell helse og har en positiv innvirkning på utseendet.
  • Forbedrer lymfatisk flyt og transportere bort giftstoffer fra huden.
  • Styrker kontakten med kroppen og gir følelse av velvære.

Skjønnhet kommer innenfra og ansiktet er vårt speil som forteller hvordan kroppen har det. Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Stress og emosjonell belastning er synlig i ansiktet i form av spenninger i muskler og vev, forandringer i huden. Derfor er det viktig å gjenopprette flyt. Varsom berøring frigjør spenninger, roer og gir følelse av velvære. Samtidig som ansiktmassasje er en fin måte å ta vare på seg selv og gi seg selv kjærlighet. 

Ved berøring av punkter og soner på ansiktet stimulerer vi forskjellige organer. I tillegg gir soneterapi med massasje en dyp avslapning, indre fred, skaper balanse i energisystemet, som bidrar til å forbedre den generelle helsen. 


Hva behandlingen går ut på?
Ansiktsoneterapi med massasje er en veldig behagelig og varsomt behandling, som hjelper med ubalanser i kroppen ved å stimulere kroppens egne healingprosesser.  Ved å behandle ansikt med massasje kan forbedres sirkulasjonen i ansiktet og tildels påvirkes organer og andre funksjoner i kroppen på en positiv måte. Det er fint å bruke behandlingen før helseproblemer dukker opp, lindre de som allerede eksisterer og forhindre at de blir kroniske. 

Soneterapi i ansiktet handler om å bearbeide årsaken til kroppens fysiske, kjemiske og psykiske ubalanser. 

Stimuleringen av soner og punkter i ansiktet har en positiv påvirkning på meridianer, det sentrale nervesystemet og kretsløpet til blod og lymfe. Meridianene og deres forgreininger har forbindelse med kroppens vitale organer og det sentrale nervesystem. Dette er grunnleggende prinsipp i soneterapi. Behandlingen stimulerer sansenerver og funksjoner av hjernesentra som påvirker blant annet de vitale organer, hormonsystemet, samt flere andre funksjoner i kroppen. 

Hva skjer under behandlinga?
Under behandlinga ligger du på en massasjebenk påkledd, kun halsen og skuldrene er lett tilgjengelige. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldrene. Ansiktsmassasje inkluderer effleurage, friksjon og lette bindevevsgrep som øker blodstrømmen og den cellulære oksygentilførsel som gir huden et sunnere glans. 

Historikk
Metoden er en kombinasjon av tradisjonelle japanske og indiske teknikker, akupressur og ansiktreflexologi, som er videreutviklet og tilpasset moderne vestlig tenkning. Facial Reflexology, som jeg bruker, stammer fra Vietnamiesisk system of Facial Acupressure - Dien` Cham`. I denne metoden stimulerer vi flyt av energi gjennom kroppen ved å massere punkter og soner i ansiktet. Som i andre systemer for refleksiologi, kan vi visualisere hele kroppen i ansiktet. Soner og punkter i ansiktet er relatert til bestemte organer i kroppen.