Styrk ditt selvbildet

Naturlig Facelift 

Foretrekker du det naturlige fremfor Botox eller kirurgisk inngrep? Ønsker du en friskere glød, farge og utstråling i ansiktet? Letter du etter en dyp avslapning, indre fred, mer balanse og forbedres den generelle helsen? 

Hva kan ansiktsmassasje hjelpe med:

 • Øker blodsirkulasjon og oksygenopptaket som gir huden en sunnere glans.
 • Styrker ansiktsmusklene og bidra til å forebygge/forbedre slapp hud og fine linjer.
 • Reparere og balansere hudens tilstand, som forsinker aldringstegn.
 • Løser opp muskelspenninger og gi dyp avslapning og indre fred, stimulere og balansere nervesystemet.
 • Balanserer - "chi" - forbedrer generell helse og har en positiv innvirkning på utseendet
  Forbedrer lymfatisk flyt og transportere bort giftstoffer fra huden.
 • Ansiktmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Naturlig Facelift er en varsom og behagelig massasje som løser opp spenninger og gir ansiktmusklene et skikkelig løft. Ved berøring av punkter og soner på ansiktet stimulerer vi forskjellige organer. I tillegg gir massasjen en dyp avslapning, indre fred, skaper balanse i energisystemet, som bidrar til å forbedre den generelle helsen. Metoden brukes for å forebygge problemer før de oppstår, og forløse eksisterende spenninger før de setter seg fast i ansiktet og kroppen.

Skjønnhet kommer innenfra og ansiktet er vårt speil som forteller hvordan kroppen har det. Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Stress og emosjonell belastning er synlig i ansiktet i form av spenninger i muskler og vev, forandringer i huden. Smerter, negative tanker og stress gjør at flyt av blodet, oksygen tilførsel og energi blir mindre. Det er nesten som energien fryser ned og stopper opp, man stagnerer i disse mønstrene. Negativiteten tar lett over. Derfor er det viktig å gjenopprette flyt. Varsom berøring frigjør spenninger, roer og gir følelse av velvære. Samtidig som ansiktmassasje er en fin måte å ta vare på seg selv og gi seg selv kjærlighet.
Hva skjer under behandlinga:
Under behandlinga ligger du på en massasjebenk påkledd. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnene. Ansiktsmassasje inkluderer effleurage, friksjon og lette bindevevsgrep som øker blodstrømmen og den cellulære oksygentilførsel som gir huden et sunnere glans.
Historikk:
Metoden lærte jeg fra fra Lisa Tallroth på Axelson Body Work School i Oslo.

Metoden er en unik kombinasjon av velprøvde tradisjonelle japanske og indiske teknikker, akupressur og ansiktreflexologi, som er videreutviklet og tilpasset moderne vestlig tenkning. Facial Reflexology som brukes stammer fra Vietnamiesisk system of Facial Acupressure - Dien` Cham`. Metoden stimulerer flyt av energi gjennom kroppen gjennom å massere punkter og soner i ansiktet. Som i andre systemer for refleksiologi, man kan visualisere hele kroppen i ansiktet. Man kan stimulere en organ eller en del av kroppen ved å massere soner på ansiktet som er relatert til den bestemte organen i kroppen.

Bivirkninger:
Regelmessig behandling øker fordelene. Behandling har ingen bivirkninger. 

Ansiktrefleksologi


Ønsker du å forebygge ubalanser i kroppens hormon-, lymfe- og nervesystem? 

Hva ansiktsrefleksologi kan hjelpe med:

 • Løser opp spenninger og stress i kroppen.
 • Blodsirkulasjon i ansiktet øker og huden blir friskere. 
 • Forbedrer sirkulasjon.
 • Avslappende, frigjør endorfiner (naturlig smertelindring).
 • Ha en forebyggende påvirkning på helsen.
 • Styrker kontakten med kroppen og følelsen for egen helse. 


Hva er ansiktsrefleksologi?
Ansiktsrefleksologi er en veldig behagelig og varsomt behandling, som hjelper med ubalanser i kroppen ved å stimulere kroppens egne healingprosesser.  Ved å behandle ansikt med refleksologisk massasje forbedres sirkulasjonen i ansiktet og tildels påvirkes organer og andre funksjoner i kroppen på en positiv måte. 

Målet med behandlingen er å forebygge helseproblemer, lindre de som allerede eksisterer og forhindre at de blir kroniske. Refleksologi i ansiktet handler om å bearbeide årsaken til kroppens fysiske, kjemiske og psykiske ubalanser. Ved hjelp av en diagnoseteknikk i behandlingen, er det mulig å analysere årsaken til ulike symptomer. 

Stimuleringen av soner og punkter i ansiktet har en positiv påvirkning på meridianer, det sentrale nervesystemet og kretsløpet til blod og lymfe. Meridianene og deres forgreininger har forbindelse med kroppens vitale organer og det sentrale nervesystem. Dette er grunnleggende prinsipp i refleksologien. Det er ved hjelp av denne behandlingen, mulig å stimulere spesifike sansenerver og hjernesentras funksjoner som påvirker blant annet de vitale organer, hormonsystemet samt flere andre funksjoner i kroppen. 

Hva skjer under behandlinga?
Under behandlinga ligger du på en massasjebenk påkledd. Med rolige, varsomme grep stimuleres punkter og soner i ansiktet.