Se verden med nye øyne, fjern begrensninger, bli deg selv.

Access Consciousness Bars

Har du lyst til å stoppe indre "mobbing" ? Har du lyst til å bli fri fra alt det som begrenser deg av tanker og følelser? Vil du føle mer ro i sinnet og får lettere slappe av? Ønsker du å få ta lettere valg?

Access Bars kan brukes for å rydde i holdninger og tankesett, slik at man blir kvitt det som holder en tilbake. 

Metoden har blitt brukt ved:

- Stress og unødig tankespinn
- Søvnproblemer 
- Angst/Depresjon
- Konsentrasjonsvansker

Access Bars kan bidra til:
- Større mental klarhet
- Motivasjonsøkning
- Betydelig økning av glede og lykke
- Dypere avslapning
- Endring av søvnproblematikk
- Mindre angst og depresjon
- Mindre stress
- Mindre migrene og panikkanfall
- Bedring i forhold til relasjoner
- Bedring av konsentrasjon
- Mindre tankekjør

Effektene av Access Bars er individuelle for hver person, og forskjellig fra behandling til behandling, men mottakere har rapportert mer takknemlighet, godhet, fred og ro, og forbedret kommunikasjonevne. 

"Hele livet kommer til meg med letthet, glede og herlighet (sprudlende utfoldelse og overflod av liv.)"

Hva er Access Consciousness Bars?
Access Bars er et sett med 32 punkter på hodet som, når de berøres let, stimulerer positive endringer i hjernen og påvirker de elektromagnetiske komponentene av stress, tanker og følelser. Dete er en skånsom, ikke-invasiv teknikk som kan brukes til å frigjøre både fysiske og mentale blokkeringer lagret i kroppen, som videre gir større velvære på flere områder av livet. 

Hvorfor skal vi "kjøre" Bars?
Å "kjøre" Access Bars innebærer berøring av de 32 punkter på hodet. Bars går gjennom og rundt hodet. Disse punktene representerer ulike områder i livet som glede, kreativitet, penger, kontroll, seksualitet, takknemlighet, sorg og mer.
De omfatter og rommer tanker, følelser, sinnstemninger, ideer og overbevisninger vi har på disse områdene. 

Access Bars brukes for å gi slipp på uhensiktsmessige tankemønstre. Ved å "kjøre Bars" gir man seg selv mulighet til å gi slipp på eller nøytralisere det som begrenser, og de tankene som holder oss tilbake og som får oss til å fungere på autopilot. 

Historikk:
Access Consciousness Bars ble grunnlagt av Gary M.Douglas i 1990. Han ønsket å jobbe med utvikling av bevissthet og ønsket å skape en forandring i verden, derfor utviklet han teknikken Access Bars, som i dag er verdenskjent og brukt i mange land. 

Hva skjer hos behandler:
Under behandling med Access Bars ligger du på en behandlingsbenk påkledd og under et pledd. Behandler lett berører punktene på hodet. Behandling foregår uten musikk, men det er mulig å høre på radio eller TV. En behandling varer normalt fra 60 til 90 minutter, og kan tas en gang, daglig, ukentlig eller månedlig. 

Bivirkninger:
Det er ingen kjente bivirkninger ved metoden. 

Forsiktighetsregler:
Man kan ha behov for søtt og salt, samt drikke ekstra mye vann.

Bars og tilsvarende områder.